Opettajat

Ville “welho” Siuruainen

 

Moikka!

Itse kiinnostuin rumpujensoitosta n.10 vuotiaana kun kaveri sai omat rummut. Kiinnostui kasvoi siinä määrin, että muutama vuosi myöhemmin sain oman setin ja aloitin rumputunnit.
Muutama vuosi tämän jälkeen perustettiin kavereiden kanssa ensimmäiset oikeat bändit ja pikkuhiljaa alkoi keikkailu sekä demojen teko.
Homma kehittyi ja treeni- ja oppimishalu oli kova! Päivät rumpujen parissa venähti monesti kahdeksan tunnin mittaisiksi ja eihän siinä koulun lisäksi paljon muuta aikaa ollutkaan.
Armeijan suoritin v.1999 Kainuun sotilassoittokunnassa, mikä avasi silmät muullekin kuin raskaammalle musiikille ja sieltä päästyäni rumpalin ura lähti ammattimaisempaan suuntaan. Viimeiset kymmenen vuotta olen siis soittanut pääasissa työkseni ja päässyt työskentelemään huippubändien,-muusikoiden ja artistien kanssa niin livenä kuin levyilläkin.
Rumpujensoiton vakituisena opettajana olen toiminut mm. Rytmi- instituutissa, Kurikan AOL:ssä sekä sijaisena mm. Lapuan musiikkiopistossa ja musiikkikoulu Avoniassa.
Bänditouhuissa minua työllistää tällä hetkellä mm. Dingo sekä useat eri projektit kaikentyylisen musiikin parissa. Rumpujen takana olen soitellut reippaasti toistatuhatta keikkaa.
Rumputunneillani on rento tekemisen meininki!
Käy tutustumassa omiin nettisivuihini www.welhodrum.com
Opetukseen liittyvissä asioissa voit lähestyä minua sähköpostitseville@dawille.net